Images

Properties
  • ParkingPlaces
    Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein beschikbaar.

Description

Dit fraaie en recent gerenoveerde bedrijfsobject met energielabel A is gelegen op een hoeklocatie op bedrijventerrein Bemmer. Het bedrijfsobject bestaat uit een bedrijfsruimte welke via twee gevels toegankelijk is en tweelaagse kantoorruimten.

Begane grond:
Bedrijfsruimte: circa 1.800m²
Kantoorruimte: circa 155m²

Verdieping:
Kantoorruimte: circa 145m²

Bedrijven in de milieucategorie 2, 3.1 en 3.2.
Niet-zelfstandige kantoorruimten.

Huurprijs: € 125.000,= per jaar excl. BTW.
Het object is te koop in overleg.

Indeling:

Kantoorruimten:
In de entree is de meterkast geplaatst. Deze is uitgerust met voldoende groepen en krachtstroom.

Het gehele kantoor is gelijk qua afwerking. De vloeren zijn betegeld, de wanden zijn uitgevoerd met schoonmetselwerk en de plafonds zijn afgewerkt met systeemplaten.

Het toilet grenst aan de entree en is voorzien van een wastafel. Eveneens grenzend aan de entree treft u drie kantoorruimten aan.

De pantry is voorzien van een keukenblok met boven- en onderkasten. De kantine is zeer ruim van opzet en voorzien van mechanische ventilatie.

In het kantoorgedeelte zijn twee toiletten en een douche aanwezig.

Het kantoorgedeelte is tevens voorzien van airco. Via een trap kun je vanuit het kantoorgedeelte de bedrijfshal betreden. Het gehele object is voorzien van LED inbouwverlichting.


Multifunctionele bedrijfsruimte:
In de bedrijfshal (vrije hoogte circa 6m) is een gedeelte in gebruik als werkplaats. De bedrijfshal is afgewerkt met een vloeistof dichte vloer. Daglicht middels vier lichtstraten. De hal is toegankelijk via twee grote overheaddeuren, waarvan er één elektrisch bedienbaar is. Er is een brandhaspel geplaatst.

Werkplaats
De werkplaats wordt verwarmd met gasheaters. De werkplaats is toegankelijk middels 2 elektrische overheaddeuren. Voorzien van krachtstroom en luchtleidingen. In de werkplaats is een overstort gootsteen en een brandhaspel geplaatst. De elektriciteitsvoorziening is goedgekeurd conform Scoop 1010.

Buitenterrein:
Het buitenterrein is verhard met betonnen klinkers en biedt voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.


External Link

Map